"Allah'ın ayetlerine kör sağır kalanlar lafa geldimi herkesten önce müslüman oluyorlar Kur'an-ı yakarlar onu savunmaya kalkarlar bende sizi sorguluyorum işte " Sizin inancınız kağıda mürekkebe " İçindeki mesajı ayaklar altında aldıltan sonra öpüp başına koyduğun kitabın sana ne faydası var onlara ayet gösteriyorum hz Musa'nın tarihinden örnek ; hz Musa'nın yokluğunda halkı ineklere tapar halde musa onları gördüğü zaman elindeki *Tanrı'nın vahiylerini yere atıyor" Siniri geçtikten sonra yerden alıyor bunları ben söylemiyorum Kuran'ın ayetleri bunlar sizin kitaba olan inancınız taklitten olduğu için kağıda mürekkebe taptığınız için Musa'nın tarihinden örnek veriyorum size ki en çok ismi Kur'an'da geçen peygamberdir hz musa 136 defa adı Geçer şimdi Berlin'de orda burda Kur'an yakıldığı zaman "PUTPERESTLER " Ayağa kalkıyor sen bizim kitabımızı yaktın diye hey cahil insan içindeki mesajı ayaklar altında aldıktan sonra yakılsa ne olur. Neyi savunuyor ki sen.
top of page
Bu özelliği test etmek için sitenizi ziyaret edin.
Son düzenlendiği zaman: 11 Tem 2024
" Musa'nın tarihinden gününmüze bir yol bir ışık "
" Musa'nın tarihinden gününmüze bir yol bir ışık "
3 yorum
Beğen
Yorumlar (3)
bottom of page
Bu arada Samiri anlatımı aynı Buhari'ye benziyor, videoda bu konuyu çok güzel açıklayan ayet var: https://www.youtube.com/watch?v=es9HcpPcI1g